Bijkomende opmerkingen noteren op digitale post-its

Noteer tijdens het doornemen van de Bedrijfsscan opmerkingen op onze digitale post-its

De Bedrijfsscan helpt je om alle behoeften en risico’s van zelfstandige ondernemers tot middelgrote bedrijven in kaart te brengen.

Heb je tijdens het gesprek opmerkingen die je graag zou noteren zonder het gesprek te moeten sluiten? Wil je bijvoorbeeld noteren dat de huidige polissen nog moeten geüpload worden?
Klik dan rechtsonderaan op het post-it icoontje.
De opmerkingen die je daar noteert, komen onderaan bij 'Bijkomende opmerkingen' en worden ook opgenomen in het adviesrapport

Gebruik het icoontje van een pin om de pop-up met de notities vast te pinnen en open te houden.