De voordelen van jouw kantoor in de Bedrijfsscan

Personaliseer de voordelen die jouw klanten van jouw kantoor te zien krijgen in het adviesrapport.

In het adviesrapport krijgen klanten een overzicht te zien van de voordelen van jouw kantoor. De kleuren en het logo in dit rapport worden overgenomen van de Kantoorpersonalisatie die door je Admin werd gekozen in Instellingen.

Deze voordelen kan je tijdens het maken van een rapport eenmalig aanpassen voor één specifieke klant, maar de admin van jouw kantoor kan deze voordelen ook permanent personaliseren voor jullie kantoor in de Instellingen bij Kantoorpresentatie.

Klik op 'Nieuw voordeel toevoegen' en kies een titel en beschrijving voor jouw voordelen. Indien je ook rapporten opstelt in het Frans of Engels, kan je hier ook meertalige variant aanmaken.  Vergeet de wijzigingen nadien niet op te slaan en pas nadien voordelen aan of voeg een meertalige variant toe door op het edit icoontje te klikken. Je kan je voordelen daarnaast ook verwijderen.

Indien je de presentatie van jouw kantoor nog niet aangepast doen, kan je dat met behulp van dit artikel doen.