Een partij terugvinden

Gebruik de zoekbalk bovenaan en de filters om je partij terug te vinden.

Bij Partijen vind je al je bestaande contactpersonen terug in ons platform. Raadpleeg hier alle gekende informatie en documenten, en krijg ook een overzicht van de recente activiteiten.

Gebruik de zoekbalk bovenaan om je partij terug te vinden. Maak ook handig gebruik van de filters bovenaan om je zoektocht te verfijnen en bijvoorbeeld enkel de rechtspersonen weer te geven of enkel partijen die aangemaakt werden binnen een bepaalde periode.

Bekijk ook even de Historiek bij de module 'Gesprekken' om een overzicht te krijgen van alle gesprekken die via ons platform gevoerd werden.

🧐 Kan je een partij niet terugvinden?

Kijk even na of deze partij al geïmporteerd werd vanuit jouw beheerspakket of maak een nieuwe partij aan door op knop '+ partij aanmaken' te klikken en enkele basisgegevens in te vullen.