Een snelkoppeling van WeGroup op je bureaublad plaatsen

Plaats een snelkoppeling van je WeGroup platform op je bureaublad, zodat je steeds snel toegang hebt tot alle modules.

Door een snelkoppeling van je WeGroup platform op je bureaublad te plaatsen, verlies je geen tijd meer door eerst je internetbrowser te openen en naar het platform te surfen. In plaats daarvan kan je via een snelkoppeling met één klik rechtstreeks naar je WeGroup platform doorverwezen worden.

Je kan er ook voor kiezen om meerdere snelkoppelingen te plaatsen voor verschillende modules. Bijvoorbeeld eentje voor het dashboard en een aparte voor tarificaties. Die laatste kan je dan gebruiken wanneer een klant bij je zit op kantoor en je jouw dashboard niet wenst te delen. Door op de snelkoppeling 'Tarificatie' te klikken, kom je zo meteen op de startpagina van Tarificatie terecht.

Lees hieronder ook hoe je het logo van deze snelkoppeling kan aanpassen naar het WeGroup logo.

Windows

Stap 1: Open je browser en surf naar https://app.wegroup.be/
Stap 2: Klik op de adresbalk, selecteer de volledige URL of link en druk op het toetsenbord op de sneltoets Ctrl+C (de sneltoets voor kopiëren)
Stap 3: Ga naar je bureaublad en klik met de rechtermuisknop op een lege plek
Stap 4: Klik op Nieuw > Snelkoppeling
Stap 5: Klik op de lege ruimte bij 'Geef de locatie van het item op' en druk op het toetsenbord op Ctrl+V (de sneltoets voor plakken)
Stap 6: Klik op volgende
Stap 7: Geef een naam en je snelkoppeling en klik op Voltooien.

Je hebt op je bureaublad nu een snelkoppeling naar het dashboard van het WeGroup platform. Je kan er ook voor kiezen om een snelkoppeling naar een specifieke module of een campagnelink te plaatsen, in plaats van naar het dashboard.

Bijvoorbeeld: Je wilt een snelkoppeling maken naar de module Tarificatie. Kopieer daarvoor de specifieke link van die module in je adresbalk: https://marketplace.wegroup.be/#/professional-flow/choose-risk-and-insurance

Volg ook onderstaande stappen om je snelkoppeling vlot herkenbaar te maken dankzij het WeGroup logo.

Stap 1: Download hier het WeGroup logo.
Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling die je hebt gemaakt, klik op Eigenschappen en klik vervolgens op Pictogram wijzigen.
Stap 3: Klik op Bladeren in het vak Bestandsnaam, klik op Openen, klik om het pictogram te selecteren dat je wilt gebruiken, klik op OK en klik vervolgens op OK.

Mac

Stap 1: Open je browser en surf naar https://app.wegroup.be/
Stap 2: Klik op de adresbalk, selecteer het volledige adres en druk op het toetsenbord op    Alt/Option (⌥) en Command (⌘)
Stap 3: Hou Alt/Option (⌥) en Command (⌘) ingedrukt en sleep de link naar het bureaublad.

Volg ook onderstaande stappen om je snelkoppeling vlot herkenbaar te maken dankzij het WeGroup logo.
Stap 1: Download hier het WeGroup logo.
Stap 2: Kopieer het WeGroup logo.
Stap 3: Selecteer de snelkoppeling en klik via de rechtermuisknop op 'Toon info'
Stap 4: Klik op het logo in de linkerbovenhoek.
Stap 5: Klik op 'Wijzig' en vervolgens 'Plakken'.