Een tarificatie terugvinden en exporteren

Tarificaties die niet aan jouw producten werden toegevoegd en niet tot een offerte werd omgevormd in ons platform, zijn niet te raadplegen onder offertes.

Een tarificatie is een tarief dat afgewerkt wordt in de maatschappijmodule. Ontbreekt er iets in je tarificatie om deze tot een offerte om te vormen? Wens je een bijkomende korting aan te vragen bij de maatschappij? Wil je de offerte-fase in ons platform overslaan? Dan volstaat het om in Tarificatie te klikken op de knop 'Afwerken in de maatschappijmodule' om je tarificatie te exporteren.

Je krijgt bij Partijen > Exports nadien een overzicht van de tarificaties die geëxporteerd werden en de externe referentie waarmee je deze kan terugvinden in de maatschappijmodule. Ook in Offertes > Exports krijg je dit overzicht. Zo kan je de tarificatie nadien gemakkelijk terugvinden in de maatschappijmodule.

Wens je nog iets aan te passen aan deze tarificatie? In dat geval maak je een nieuwe tarificatie aan door rechtsboven op de knop 'Nieuwe tarificatie' te klikken. De informatie die reeds opgegeven werd, wordt nu automatisch ingevuld. Je hoeft enkel de maatschappijen en waarborgen te selecteren om een nieuw tarief te berekenen.

Lees in dit artikel  ook hoe je een tarificatie kan omvormen tot een offerte en lees ook hoe je een tarificatie of offerte exporteert naar de maatschappijmodule en je beheerspakket.

🧐 Waar kan ik mijn tarificatie terugvinden in de maatschappijmodule?

In de volgende artikels wordt per maatschappij uitgelegd waar je de tarificaties kan terugvinden: