Brio: Connecteren met Brio Plus

Vraag je Brio External Connector key bij Portima op en wissel dankzij Brio Plus zo data uit met WeGroup.

WeGroup heeft een koppeling met Brio Plus via de Brio External Connector, waarbij het mogelijk is om via Bloc Retour berichten te versturen die daarna in het broker management systeem verwerkt kunnen worden. Dit houdt in dat partijen, documenten en offertes kunnen worden doorgestuurd naar Brio Plus, waardoor geen dubbele invoer nodig is. De Brio External Connector moet bovenop het Brio Plus pakket gekocht worden. Lees in dit artikel meer over de vereisten voor een Brio Plus connectie.

Om verbinding te maken met het juiste Brio Plus account, hebben we het Portima nummer en de Brio Connector Key nodig waarmee je jouw kantoor in Brio identificeert. Dit kan via jouw instellingen

Jouw data van Brio Plus -> WeGroup

Brio (PLW) en Brio Plus gebruikers hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de module Selectie en Rapportage, waarmee het mogelijk is om jouw gegevens te exporteren naar WeGroup. Dit kan eenmalig handmatig, of via een automatisch in te stellen systeem.

Indien je vanuit de configuratie e-mailadressen toevoegt in BCC van verstuurde mails, kan je deze achteraf eenvoudig linken in jouw Brio omgeving. Ga hiervoor naar Postvak in bij Brio om je mail op te halen en deze toe te wijzen het betrokken dossier in Brio.