BrokerCloud: de connectie met BrokerCloud maken

Verstuur documenten naar BrokerCloud via Bloc Retour en importeer jouw partijen en documenten dagelijks automatisch vanuit BrokerCloud in je WeGroup platform.

Jouw data van WeGroup naar BrokerCloud

WeGroup heeft een koppeling met BrokerCloud, waarbij het mogelijk is om via Bloc Retour berichten te versturen die daarna in jouw BrokerCloud platform verwerkt kunnen worden. Dit houdt in dat partijen, documenten en offertes kunnen worden doorgestuurd naar BrokerCloud, waardoor dubbele invoer niet meer nodig is.

Om verbinding te maken met de juiste BrokerCloud-account hebben wij het Portima-nummer nodig waarmee je jouw kantoor in BrokerCloud identificeert. Dit kan via Instellingen > Verbindingen > Beheerpakket. Deze Instellingen kunnen enkel aangepast worden door de Admin van jouw kantoor. Indien je beheerdersrechten wenst te verkrijgen, kan dit door jouw admin gebeuren (bij Instellingen > Medewerkers) of door naar support@wegroup.be te mailen.

Jouw data van BrokerCloud naar WeGroup

Er zijn 2 manieren om data van BrokerCloud naar WeGroup door te sturen.

Manier 1: Automatische, dagelijkse synchronisatie

Het is nu mogelijk om een automatische, dagelijkse synchronisatie in te stellen, zodat alle bestaande partijen mét hun risico objecten op dagelijkse basis worden overgenomen binnenin het WeGroup platform. Lees hier hoe deze automatische synchronisatie ingesteld kan worden.

Manier 2: Specifieke partij manueel exporteren

BrokerCloud heeft het mogelijk gemaakt om partijen te exporteren naar WeGroup zodat je deze gemakkelijker kunt gebruiken vanuit het WeGroup platform. Deze koppeling dient vanuit BrokerCloud aangezet te worden, waarna je een partij met risico-objecten vanuit je BrokerCloud account kunt exporteren naar WeGroup.

Om deze koppeling te activeren, ga je naar de website van BrokerCloud op jouw account zoals op de printscreen hieronder. Ga vervolgens naar Instellingen en duidt hierbij in de kolom links WeGroup aan om de koppeling te maken.

.

Klik vervolgens op "koppeling instellen", je wordt doorverwezen naar de login pagina van WeGroup. Log hier in op jouw Louise account (e-mail adres en wachtwoord opgeven) en verleen BrokerCloud toegang tot je Louise account door op "accepteren" klikken.

Klik vervolgens opnieuw op "WeGroup" in de linkerkolom in Instellingen in BrokerCloud. Bij geslaagde connectie zie je volgend scherm met de boodschap "Gekoppelde Wegroup account:......."

De systemen zijn nu met elkaar verbonden. Je bent er bijna! In volgend artikel staat uitgelegd hoe je een specifieke partij van BrokerCloud naar WeGroup doorstuurt

Via onderstaand Youtube filmpje krijg je nogmaals een kort overzicht hoe je deze koppeling kan maken.