Sigura: de connectie met Sigura maken

Lees in dit artikel hoe je de connectie met Sigura instelt om vervolgens offertes te kunnen exporteren vanuit WeGroup naar Sigura.

WeGroup heeft een koppeling met Sigura, waarbij het mogelijk is om via Bloc Retour berichten te versturen die daarna in het broker management system verwerkt kunnen worden. Dit houdt in dat partijen, documenten en offertes kunnen worden doorgestuurd naar Sigura, waardoor geen dubbele invoer nodig is.

Om aan de juiste Sigura-account te koppelen, hebben we het FSMA-nummer nodig waarmee u uw kantoor in Sigura identificeert. Dit kan via jouw instellingen.

Lees in dit artikel ook waar je de naar Sigura geëxporteerde offertes kan terugvinden.

Jouw data van Sigura -> WeGroup

Sigura heeft het mogelijk gemaakt om partijen te exporteren naar WeGroup zodat u deze makkelijker kunt gebruiken vanuit het WeGroup platform. Deze koppeling dient vanuit Sigura aangezet te worden, waarna u een partij met risico objecten vanuit uw Sigura account kunt exporteren naar WeGroup.

Om deze koppeling te activeren, ga je eerst naar de applicatie van Sigura en kijk je bij Kantoorinstellingen onder Externe koppelingen. Daar kan je klikken op WeGroup.

Vervolgens kan je de koppeling activeren door te klikken op Link en bevestigen.

Indien je nu naar een partij nagiveert binnen de Sigura omgeving, zal je de mogelijkheid krijgen om deze te "versturen naar WeGroup".