Een lease-offerte aanvragen via Profilease

Gebruik Profilease om de beste leasing voor je klant te kiezen. Zowel operationele leasing, financiële leasing, financiële renting als zakenkrediet op aanvraag worden aangeboden voor rechtspersonen.

Vanaf heden kan je Toolkit Profilease gebruiken om de beste leasing voor je klant te kiezen. Zowel operationele leasing, financiële leasing, financiële renting als zakenkrediet op aanvraag worden aangeboden.

Dit echter niet voor particulieren, maar enkel voor rechtspersonen.

Profilease is momenteel niet beschikbaar. Neem contact op met support@wegroup.be voor meer informatie.

Via Toolkit kan je nu snel een aanvraag doen. Je ziet er ook meteen hoeveel je aanbrengvergoeding bedraagt. Deze uitbetaling is uiteraard onderhevig aan de aanvaarding van het contract door Profilease.

1. Bereken een Lease offerte

Klik om van start te gaan op Bereken lease offerte. Op het volgende scherm kan je dan aangeven voor welke rechtspersoon je een leasevoorstel wenst te genereren.

Selecteer hier een rechtspersoon, rechtstreeks vanuit je portefeuille. Indien je klant nog niet in je portefeuille in ons verzekeringsplatform zit, kan je er ook voor kiezen om de gegevens handmatig in te vullen. Klik hiervoor rechts van de zoekbalk op Handmatig gegevens invullen.

Klik hier om te zien hoe je jouw beheerssysteem kan linken met Louise zodat je al je klanten onmiddellijk ter beschikking hebt.

Van zodra een rechtspersoon geselecteerd werd, wordt alle gekende informatie op het volgende scherm reeds ingevuld in de corresponderende velden. Verifieer deze informatie en klik op Doorgaan.

Op het volgende scherm geef je de Informatie over het voertuig in waarvoor je een leasevoorstel wenst te berekenen. Alle vragen dienen verplicht beantwoord te worden alvorens tot de berekening van een voorstel over te gaan.

Bij Duur is er de keuze tussen 24, 36, 48 en 60 maanden. Bij Restwaarde kan je opteren voor 5% (Leasing) of 16% (Renting).

Klik op Bereken voorstel wanneer alle informatie ingevuld werd. Onderaan kan je het berekende voorstel terugvinden. Indien je daarmee akkoord gaat, kan je verder klikken op Stuur verzoek naar Profilease.

Je kan echter ook de bovenstaande informatie over het voertuig aanpassen en op Herbereken voorstel klikken.

In bovenstaand berekend voorstel zie u ook hoeveel de Aanbrengvergoeding bedraagt. Deze is onderhevig aan de aanvaarding van het contract door Profilease.

2. Stuur een leaseverzoek door naar Profilease

Van zodra het verzoek naar Profilease verstuurd werd, wordt de aanvraag verder behandeld door hun interne medewerkers. Zij volgen dit samen met jou op en contacteren je indien nodig om bijkomende gegevens op te vragen.

Zij zullen steeds proberen om binnen de 48u een antwoord te bieden.

Na akkoord van de klant, maakt Profilease de contractuele documenten op en wordt er contact met jullie opgenomen voor de ondertekening hiervan.

3. Volg je Leaseverzoek verder op

Open Profilease vanuit de Toolkit en zie onmiddellijk welke aanvragen lopende zijn en wat hun status is.

Klik op het icoontje van een document helemaal rechts, om een samenvatting van jouw aanvraag in PDF te bekijken.