Insusoft: de connectie met Insusoft maken

Stuur partijen, documenten en offertes via Bloc Retour door naar Insusoft.

WeGroup heeft een koppeling met Insusoft, waarbij het mogelijk is om via Bloc Retour berichten te versturen die daarna in het broker management systeem verwerkt kunnen worden. Dit houdt in dat partijen, documenten en offertes kunnen worden doorgestuurd naar Insusoft, waardoor dubbele invoer niet meer nodig is.

Om verbinding te maken met de juiste Insusoft-account hebben we het agentennummer nodig waarmee je jouw kantoor en gebruiker in Insusoft identificeert. Dit kan via Instellingen > Verbindingen > Beheerpakket