Kantooractiviteiten op dashboard filteren

Filter de recente activiteiten van jouw kantoor op het dashboard.

Op het dashboard kan je gemakkelijk de recente activiteiten van jouw kantoor opvolgen. Zo kan je onder andere nagaan welke gesprekken gestart werden en welke offertes aangemaakt werden.

Via de knop 'Activiteiten filteren' kies je zelf welke recente activiteiten je wenst op te nemen in dit overzicht.

Vink de gebeurtenissen die je wilt opvolgen aan en klik vervolgens op 'Toepassen'.