Mijn beheerpakket toevoegen

Maak een koppeling met jouw beheerpakket om informatie uit te wisselen tussen jouw WeGroup platform en je beheerpakket.

Instellingen is de plaats om je ervaring met het WeGroup platform te personaliseren. Alvorens je aan de slag gaat, is het verstandig om eerst de Instellingen door te nemen.
Elke gebruiker kan voor zichzelf zaken personaliseren. Enkel de beheerder van je kantoor kan wijzigingen maken voor het hele kantoor.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van het WeGroup platform, is het belangrijk dat je een uitwisseling instelt met je beheerpakket. Zo kan je informatie van en naar je beheerpakket doorsturen en kan je steeds aan de slag met de meest recente informatie.

Ga naar Instellingen > Verbindingen > Beheerpakket en klik op 'Verbinden' naast jouw beheerpakket. Je krijgt vervolgens in een pop-up scherm meer uitleg over de verbinding en de benodigde informatie.

❗Staat jouw beheerpakket hier niet tussen? Neem dan contact op met support@wegroup.be zodat we samen kunnen bekijken hoe we jouw data in ons platform kunnen importeren.

Stel onderaan ook de nodige voorkeuren in voor jouw kantoor. Kies er bijvoorbeeld voor om aangemaakte offertes automatisch te exporteren naar je beheerpakket, of dit pas te doen wanneer alle documenten ondertekend werden, en kies er ook voor om de algemene voorwaarden en IPID-fiches toe te voegen bij je export.