Offerte niet gevonden in Insusoft

Kan je jouw WeGroup offerte of bloc retour niet terugvinden in Insusoft?

Zorg ervoor dat je de connectie met Insusoft correct gemaakt hebt bij Instellingen > Verbindingen > Beheerpakket. Lees voor meer informatie dit artikel

Heb je reeds een connectie met Insusoft, maar kan je jouw offerte niet terugvinden?

Check dan eerst in Mijn portefeuille > Offertes of deze offerte effectief geëxporteerd werd en exporteer deze zo nodig opnieuw.

Indien de knop 'Exporteer naar INSUSOFT' oranje is, kan je deze nog exporteren naar Insusoft. Is deze grijs? Dan zou je de offerte moeten kunnen terugvinden in Insusoft.

Kan je deze niet vinden? Geef dan de externe referentie van de offerte door aan Insusoft zodat zij je verder kunnen helpen of neem contact op met support@wegroup.be.