Campagne Template - Quickscan (particulier / zakelijk)

Met de quickscan kun je eenvoudig wijzigingen in de situatie van je partijen opvragen. Tijdens een kort gesprek worden veelvoorkomende gebeurtenissen besproken die invloed kunnen hebben op hun verzekeringssituatie. Voor bestaande klanten is alle bekende informatie al vooraf ingevuld, zodat zij alleen wijzigingen hoeven door te geven. De quickscan is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

De quickscan is kort en eenvoudig en daardoor zeer geschikt om je klanten zelfstandig te laten doorlopen. Je kunt je klanten eenvoudig uitnodigen via de module 'campagnes'. Selecteer hier de quickscan, bepaal welke relaties je uit wilt nodigen en maak voor hen persoonlijke links aan of nodig ze direct uit.

Schermafbeelding 2024-06-13 112413

Je kunt de quickscan ook eenvoudig zelf starten onder 'gesprekken'. Zo kun je de scan zelf eens testen, of voor een klant invullen. Het is ook mogelijk de scan samen met de klant, bijvoorbeeld telefonisch of tijdens het beeldbellen (met schermdeling) te doorlopen.

Schermafbeelding 2024-06-11 112115

Heb je WeGroup gekoppeld aan je CRM of polisadministratiesysteem? Dan kun je jouw klanten eerst importeren uit dat systeem. Zo zullen de actuele gegevens vanuit je systeem worden opgehaald en wordt de scan met actuele data gevuld. Dit kan zowel voor een gezamenlijk gesprek als voor een campagne.