Vanuit WeGroup naar Brio exporteren

Het alternatief voor een export naar Brio voor Brio PLW of Classic gebruikers.

Voor Brio+ gebruikers is er een rechtstreekse export mogelijk. Daarover kan je in dit artikel meer informatie terugvinden.

Voor Brio PLW of Classic gebruikers is er nog geen rechtstreekse koppeling mogelijk. Er is wel een alternatief om ook deze offertes in jouw Brio te kunnen toevoegen.

• Wat moet je hiervoor doen?

Ga in de Instellingen naar Verbindingen en klik op Beheerpakket. Klik vervolgens op 'Verbinden' bij Brio.

Scroll naar onder en voeg jouw Brio e-mail toe in BCC zodat jij telkens ook de documenten ontvangt die naar de klant worden verstuurd.

• Waar vind je deze offertes vervolgens terug in Brio?

Ga vervolgens naar de Postvak in bij Brio om je mail op te halen en deze toe te wijzen het betrokken dossier in Brio.

.

Een andere optie is om je offertes of tarificaties eerst te exporteren naar de maatschappijmodule om deze van daaruit door te sturen naar Brio.