Beheerpakket niet in de lijst

Staat jouw beheerpakket niet in de lijst van beschikbare beheerpakketten in Instellingen?

Ga naar Instellingen > Verbindingen > Beheerpakket en klik op 'Verbinden' naast jouw beheerpakket om informatie uit te wisselen tussen jouw WeGroup platform en jouw beheerpakket.

Staat jouw beheerpakket hier niet tussen? Neem dan contact op met support@wegroup.be zodat we samen kunnen bekijken hoe we jouw data in ons platform kunnen importeren.