Campagnes uitsturen naar een groep klanten

Is het mogelijk om campagnes uit te sturen naar meerdere klanten tegelijk?

Om een campagne in bulk naar meerdere klanten te sturen, hoef je enkel meerdere partijen te selecteren.

In onderstaand screenshot werd de zoekbalk gebruikt om een tweede partij te selecteren. Klik op 'Partij selecteren' om de selectie van deze tweede partij te bevestigen. Wens je nog een derde partij te selecteren? Gebruik dan opnieuw de zoekbalk

❗Het is niet mogelijk om in bulk (excel)lijsten op te laden bij de ontvangers van je campagnes.