Door de klant geüploade bestanden raadplegen

Zoek je een bestand dat door jouw klant geüpload werd tijdens een gesprek? Lees hier waar je dit bestand kan terugvinden.

Tijdens een gesprek kan jouw klant indien gewenst enkele documenten uploaden. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een rijbewijs die geüpload werd tijdens een Verkoopgesprek.

Deze documenten kan je nadien terugvinden in Historiek. Klik de sessie open van de partij waarvoor je de geüploade documenten wenst raad te plegen en klik vervolgens op 'Geüploade documenten'.

Je kan deze bestanden ook terugvinden in Mijn portefeuille bij deze partij.