E-mailadres van een gebruiker aanpassen

Heb je een nieuw e-mailadres of wens je een gebruiker te vervangen door een nieuwe medewerker? Lees dan hier hoe dit in zijn werk gaat.

Voor het aanpassen van het e-mailadres van een gebruiker bestaan 2 mogelijke scenario's

1. Dezelfde gebruiker heeft een nieuw e-mailadres

Geef deze aanpassing door aan support@wegroup.be zodat wij dit snel voor je kunnen aanpassen.

2. Een gebruiker wordt geschrapt en vervangen door een nieuwe gebruiker met een ander e-mailadres.

In dit geval kan de beheerder of admin van jouw kantoor de oude gebruiker deactiveren en een nieuwe gebruiker uitnodigen. Ga daarvoor naar Instellingen > Medewerkers

Als beheerder van jouw kantoor lees je hier hoe je een gebruiker deactiveert en vervolgens hier hoe je een nieuwe medewerker uitnodigt