Een partij dearchiveren

Wens je een partij uit je gearchiveerde partijen te halen? Lees hier hoe je dit doet.

Ga naar Mijn portefeuille > Partijen en roep je gearchiveerde partijen op door bij de optie 'Toon archief' aan te vinken en de filters toe te passen.

Je krijgt vervolgens een overzicht van alle gearchiveerde partijen.

Selecteer de partij die je wenst te dearchiveren (gebruik daarvoor eventueel de zoekbalk bovenaan) en klik vervolgens op de 3 puntjes naast de partij bij 'Acties' en op 'Partij terugzetten'.

Lees in dit artikel ook hoe je een partij archiveert.