Foute korting in Tarificatie of Campagne

Krijg je bij een tarificatie of offerte niet de correcte korting?

Krijg je bij een tarificatie of offerte niet de correcte korting? Ga dan eerst in Instellingen > Verbindingen na of je producentennummer nog steeds up to date is. Pas dit nummer indien nodig aan en start een nieuwe tarificatie.

Klopt je producentennummer maar kan je alsnog niet de correcte korting bekomen? Maak dan een foutmelding (door te klikken op 'Meld een fout met deze offerte') en geef door welk percentage korting je zou verwachten.