Brio: connecteren via een automatisch geplande export

Plan een automatische export in van jouw Brio data naar je WeGroup platform via de stappen in dit artikel.

Wens je je klantenbestand vanuit BRIO te exporteren, om te importeren in het WeGroup platform? Op deze manier krijg je nieuwe inzichten in je portefeuille, kan je eenvoudig tarificaties opstellen voor je bestaande klanten en campagnes opzetten.

Hiervoor bestaan momenteel 2 mogelijke soorten imports:

Dit is enkel mogelijk voor de toepassing van Brio+ of Brio PLW. Brio Classic en Brio Startup bieden deze export mogelijkheid niet.

Voer eerst de stappen van het eerste artikel uit en voer daarna ook eventueel de stappen van dit artikel (het tweede artikel) uit om de import periodiek in te stellen.

STAP 1: Ga naar Brio, klik op 'Selecties' en klik op 'Selectie en Rapport'

Zoek de 7 gedownloade WeGroup queries opnieuw op via BRIO. Ga hiervoor naar je BRIO programma en klik op 'Selecties' in het menu bovenaan. Klik vervolgens op 'Selectie en Rapport' om het BRIO Export scherm te openen.

STAP 2: Selecteer 'Uitgevoerde selecties tonen' en klik op 'ok'

Selecteer 'Uitgevoerde selecties tonen' en klik 'OK'.

STAP 3: Klik op het vergrootglas en zoek de 'WeGroup' query bestanden

Klik op het vergrootglas om je reeds uitgevoerde selecties (van artikel 1 - de manuele import)op te zoeken. Voer vervolgens de zoekterm 'wegroup' in om de query bestanden terug te vinden. Selecteer de eerste query 'wegroup - query 1' door daarop te dubbelklikken of op 'ok' te klikken.

STAP 4: Klik op 'Planning' en volg onderstaande stappen

Stap 4.1: Klik op 'Planning' om alle opties te bekijken voor automatische updates.

Stap 4.2: Vul de frequentie in waarmee je automatische updates wil exporteren en doorsturen naar WeGroup.

Stap 4.3: Geef het e-mailadres op: brio.export@wegroup.be

Stap 4.4: Plaats in het onderwerp van de e-mail "WeGroup - Query 1 - je volledige naam - je makelaarskantoor".
❗Vergeet zeker jouw kantoor niet te vermelden.

Stap 4.5: Wijzig het bestand-formaat naar EXCEL (.xlsx).

Stap 4.6: Sla deze wijzigingen op om de automatische export in te stellen.

STAP 5: Herhaal de stappen vanaf stap 3 voor de overige 6 'wegroup - query' bestanden

Herhaal nu het proces voor de overige 6 'wegroup - query' bestanden vanaf 'Query opzoeken' via het vergrootglas tot 'Planning invullen'.

🤔 Neem voor meer informatie contact op met support@wegroup.be