(Precontractuele) documenten opmaken

Genereer met enkele klikken een opzegbrief, informatieplichtfiche of klantenfiche voor een gekende of nieuwe klant

Genereer in Toolkit bij Documenten snel rapporten in lijn met jouw wettelijke bepalingen (MiFID) en garandeer een veilige verwerking van alle klantgegevens (GDPR-conform). Genereer zowel opzegbrieven, informatieplichtfiches als klantenfiches die steeds up to date zijn.

Reeds beschikbare informatie van een klant wordt automatisch ingevuld. Genereer het document ook gemakkelijk in het Frans voor een Franstalige klant. Je krijgt terwijl je nog in de ontwerpfase zit rechts ook meteen een preview van jouw document. De (al dan niet getekende) documenten kunnen aan een bestaande partij gelinkt worden.

Stap 1: Kies welk document je wenst op te maken

Selecteer welke van de 3 documenten je graag zou opmaken.

Stap 2: Selecteer een bestaande partij of voer handmatig een nieuwe partij in

Geef een bestaande partij in of voer manueel een nieuwe partij in indien de partij niet kan gevonden worden.

Stap 3: Vul de verplichte velden in en genereer het document

Stap 4: Sla het document op bij deze partij in het WeGroup platform, laat deze digitaal ondertekenen en download dit document.

Klik onderaan op 'Opslaan naar partij', 'Onderteken digitaal' of 'Document downloaden'.

Lees in dit artikel meer over hoe je documenten digitaal kan laten ondertekenen