Standaard volmachtkorting, via Instellingen

Vink dit veld aan als je automatisch je maximum volmacht korting wil berekenen op de totale premie van alle offertes, voor alle maatschappijen.

Het WeGroup platform houdt rekening met je volmacht kortingen of VK (en commissie kortingen of CK), van toepassing op alle maatschappijen, op de totale premie van de offertes. Wens je je volmacht korting toch niet volledig toe te kennen bij een specifieke offerte? Dan is dit telkens mogelijk.

Een overzicht van de verschillende plaatsen waar je je volmacht korting kan instellen:

• Algemeen via Account instellingen: Vink hier aan of je automatisch je maximum volmachtkorting wil berekenen op de totale premie van alle offertes, voor alle maatschappijen. Je kan dit nadien nog steeds aanpassen per offerte.
  • Specifiek via Verkoopgesprek: In de details van elke specifieke offerte kan je via het icoontje van het tandwiel aanpassingen doen.
  • Specifiek via Tarificatie: Tijdens je Tarificatie sessie kan dit bij de start algemeen voor alle berekeningen aangegeven worden onder "Extra informatie en specificaties", nadien kan je voor elke specifieke offerte ook op de detail pagina aanpassingen doen.
  • Specifiek via Campagnes: Tijdens de configuratie van je campagne, kan je aangeven hoeveel van je maximum volmacht korting je wenst toe te passen op de totale premie van alle offertes, voor de opgegeven maatschappijen.

Stel je standaard maximale volmacht korting in, via Instellingen

Onder Account Instellingen kan je enkele standaard voorkeuren aangeven, gelinkt aan jouw persoonlijk account.

Vink dit aan als je automatisch je maximum volmacht korting wil berekenen op de totale premie van alle offertes, voor alle maatschappijen. Dit is van toepassing op zowel Verkoopgesprek als Tarificatie. Klik erna op "wijzigingen opslaan".

Ook je commissiekorting (of CK) kan in het Verkoopgesprek of in Tarificatie aangepast worden.