Een wagen opzoeken

Verkrijg een overzicht van een wagen, met informatie als: het aantal zitplaatsen, de cataloguswaarde, motor specificaties, datum eerste en laatste registratie, veiligheidskenmerken, fiscale informatie, LEZ informatie,...

Via de digitale tool "auto opzoeken" binnenin Toolkit kan je op elk moment informatie opvragen. Verkrijg zo snel en eenvoudig een overzicht van deze wagen, met informatie als: het aantal zitplaatsen, de cataloguswaarde, motor specificaties, datum eerste en laatste registratie, veiligheidskenmerken, fiscale informatie, LEZ informatie en nog veel meer.

• Aan de hand van een chassisnummer
    Geef je chassisnummer in, en klik op "zoek"

• Aan de hand van de modelgegevens
    Geef merk, model, brandstof, versnellingsbak in en selecteer de versie van wagen.
    Klik erna op "zoek".

Kan je wagen niet gevonden worden? Of stel je gebrekkige / foutieve gegevens vast? Geef ons dit dan gerust door via onderstaande knop. Voor wagens die nog niet ingeschreven zijn of die geïmporteerd werden kan het bijvoorbeeld gebeuren dat er minder of geen informatie beschikbaar is.

Ben je een tarificatie aan het uitvoeren en moet je een wagen kunnen selecteren? Lees dan in dit artikel hoe je een gelijkaardige wagen uit de lijst kan selecteren en manueel enkele waarden kan aanpassen.