Inlogproblemen WeGroupplatform

Kan jij of jouw collega niet inloggen op het WeGroup platform?

Ervaar je problemen bij het inloggen op jouw WeGroup platform?

Ben je jouw e-mailadres of wachtwoord vergeten of wil je je wachtwoord opnieuw instellen?

Ga naar https://app.wegroup.be/dashboard en klik op het inlogscherm onderaan op 'Wachtwoord vergeten?' om je wachtwoord opnieuw in te stellen of op 'Email vergeten?' om contact met ons op te nemen.

Ben je jouw twee-factor-authenticatie (2FA) code kwijt?

Lees in dit artikel waar je die code kan terugvinden of contacteer support@wegroup.be om je code te laten resetten.

Krijg je een blanco scherm of lukt het omwille van een andere reden niet om in te loggen?

Contacteer support@wegroup.be met een screenshot van jouw scherm zodat we je snel verder kunnen helpen.