Klikken op een maatschappij in Tarificatie gaat niet

Voegde je jouw producentennummer al toe in de instellingen maar kan je deze maatschappij niet selecteren in Tarificaties of Campagnes? Lees hier wat de volgende stappen zijn.

Om toegang te krijgen tot de tarieven van een maatschappij, moet je de maatschappij en jouw producentennummer eerst toevoegen in Instellingen > Verbindingen > Maatschappijen.

Twijfel je of je deze maatschappij reeds toevoegde? Controleer dan hier in de Instellingen of je de maatschappij ziet staan met het correcte producentennummer. Controleer voor Vivium ook of het Portima nummer correct is.
Staat de maatschappij nog niet in jouw overzicht? Voeg deze dan toe met behulp van dit artikel

Voor de meeste maatschappijen is er onmiddellijk toegang. Voor enkele maatschappijen moet echter eerst toegang verkregen worden. Zo kan het bij Allianz en Dela één à twee weken duren voor de toegang verkregen wordt. Je krijgt een mailtje van zodra de toegang goedgekeurd werd.