Twee-factor-authenticatie uitschakelen

Wens je de twee-factor-authenticatie (2FA) uit te schakelen? Lees hier wat je opties zijn.

Indien de beheerder van jouw kantoor ervoor kiest om deze beveiliging in te stellen voor het kantoor, is het niet mogelijk die eigenhandig uit te schakelen. In dat geval kan enkel de beheerder van jouw kantoor de extra beveiliging opnieuw uitschakelen.

Indien je deze authenticatie zélf instelt, kan je deze ook opnieuw uitschakelen bij Instellingen > Account > Beveiliging.
Klik daarvoor onderaan op 'Twee-factor-authenticatie uitschakelen'.