Vergelijkingstabel voor tarificaties of offertes

Hoe stel ik een vergelijking op van verschillende tarieven en print ik dit af in een pdf-formaat?

De module Tarificatie laat je toe om snel en efficiënt verschillende prijsindicaties te verkrijgen voor al jouw partnermaatschappijen. Deze input kan je dan gemakkelijk exporteren naar jouw partnermaatschappijen. Zo kan je onafhankelijke marktvergelijkingen maken en kleinere spelers leren kennen zonder dat je in elke maatschappijmodule individueel dezelfde informatie moet invullen. Lees in dit artikel meer over hoe je tarieven bekomt en exporteert.

Je kan de tarieven ook vergelijken in een handige vergelijkingstabel, die je kan opslaan als pdf en afdrukken.

Open de tarificaties door erop te klikken en klik vervolgens op '<-> voeg toe aan vergelijking'.

De tarieven die je toevoegt aan de vergelijking verschijnen vervolgens in de balk onderaan.

Klik rechtsonderaan op 'Vergelijk offertes' wanneer je alle offertes geselecteerd hebt.

Je krijgt vervolgens onderstaand overzicht waarin je alle details van de tarieven en waarborgen kan vergelijken. Kies linksbovenaan of je jouw kortingen wenst weer te geven en klik vervolgens linksonderaan op 'Tabel afdrukken' om deze vergelijkingstabel af te drukken.