E-mail of wachtwoord vergeten

Ben je jouw e-mailadres of wachtwoord vergeten of wil je je wachtwoord opnieuw instellen? Lees hier wat je moet doen.

Ben je jouw e-mailadres of wachtwoord vergeten of wil je je wachtwoord opnieuw instellen?

Ga naar https://app.wegroup.be/dashboard en klik op het inlogscherm onderaan op 'Wachtwoord vergeten?' om je wachtwoord opnieuw in te stellen of op 'Email vergeten?' om contact met ons op te nemen.