Wagen export naar MyBaloise

Vorm tarificaties voor wagen rechtstreeks om naar een offerte in MyBaloise via deze wagen export.

Baloise-offertes die in Louise aangemaakt worden, komen gewoonlijk als simulaties toe in MyBaloise.

Voor wagens is het nu echter ook mogelijk om je simulatie rechtstreeks in WeGroup naar een offerte om te vormen.

STAP 1: Selecteer je Baloise offerte

Ga naar Mijn Portefeuille, Offertes en selecteer de gewenste Baloise offerte. Klik deze vervolgens open.

STAP 2: Klik op Converteer simulatie naar offerte

Klik rechtsboven op Converteer simulatie naar offerte om nog enkele extra vragen te beantwoorden alvorens de uiteindelijke offerte naar MyBaloise te exporteren.

Opgelet: Indien je links op Exporteer naar MyBaloise klikt, wordt slechts een simulatie naar MyBaloise geëxporteerd, niet de eigenlijke offerte.

STAP 3: Omzetten naar een offerte

Beantwoord onderstaande vragen en klik op Volgende stap. Enkele vragen op de volgende schermen zijn verplicht, zoals de categorie het beroep van de verzekeringnemer en diens nationaliteit en geslacht.

Klik vervolgens op Zet om naar contract.