Wijziging van beheerpakket

Is jouw kantoor van beheerpakket veranderd of staat jouw kantoor op het punt om te veranderen? Lees in dit artikel wat de volgende stappen zijn.

Ga naar Instellingen > Verbindingen > Beheerpakket om na te gaan met welk beheerpakket jue momenteel verbonden bent.

Indien dit niet langer actueel is, klik dan op 'Loskoppelen' naast je vorige beheerpakket en vervolgens op 'Verbinden' naast je nieuwe beheerpakket. Je krijgt vervolgens in een pop-up scherm meer uitleg over de verbinding en de benodigde informatie.