Aan de slag met Instellingen

Personaliseer je WeGroup platform en stel samen met de Admin van je kantoor alle instellingen correct in voor een optimale gebruikservaring voor jou en je klanten.

Instellingen is de plaats om je ervaring met het WeGroup platform te personaliseren. Alvorens je aan de slag gaat, is het verstandig om eerst de Instellingen door te nemen.
Elke gebruiker kan voor zichzelf zaken personaliseren. Enkel de beheerder van je kantoor kan wijzigingen maken voor het hele kantoor. Geef persoonlijke voorkeuren op, maak verbindingen met maatschappijen en je beheerpakket en kies je avatar, logo en kleur voor een persoonlijke branding.

Enkele instellingen op gebruikersniveau:

• Taal
  • Persoonlijke gegevens
  • Assistent/avatar
  • Naam van de assistent/avatar
  • Persoonlijke voorkeuren i.v.m. je VK of het exporteren van offertes
  • Partnermaatschappijen waarvoor je tarieven kan opvragen

Lees in dit artikel meer over hoe je je accountinstellingen aanpast.

Enkele instellingen op beheerdersniveau:

• De algemene gegevens van jouw kantoor
  • Het logo en de kleuren van jouw kantoor
  • Het beheerpakket waarmee je kantoor gelinkt wordt
  • Personalisatie van de voorstelling van jouw kantoor
  • Personalisatie van de voordelen van jouw kantoor
  • Personalisatie van de beschrijvingen en adviezen van producten

Lees in dit artikel meer over hoe je je kantoorinstellingen aanpast.

Raadpleeg ook de volgende artikels voor meer informatie over hoe je:

🧐 Wens je ook beheerdersrechten te krijgen? Jouw beheerder kan je bij het overzicht van de Medewerkers beheerdersrechten geven. Klik daarvoor op het edit icoontje en pas de rol van een gewone gebruiker aan naar een beheerder. Of neem contact op met support@wegroup.be.