Contactgegevens makelaar op adviesrapport plaatsen

Hoe plaats ik de contactgegevens van de dossierbeheerder op een adviesrapport?

Standaard worden op adviesrapporten de algemene contactgegevens van het kantoor vermeld. Dit kan aangepast worden opdat de gegevens van de makelaar die het advies opstelde, gebruikt zouden worden.
Het gaat hier over het e-mailadres en telefoonnummer dat vermeld wordt.

Om standaard het e-mailadres en telefoonnummer van de makelaar op rapporten te vermelden, kan de beheerder van het kantoor bij Instellingen > Kantoor > Algemene informatie naar onderen scrollen en vervolgens onderstaande optie aanvinken en de wijzigingen opslaan.