De beschrijvingen en adviezen van producten aanpassen

Personaliseer standaard adviesteksten en beschrijvingen van producten en geef je adviesrapporten zo een persoonlijke twist zonder dat het extra tijd kost.

Instellingen is de plaats om je ervaring met het WeGroup platform te personaliseren. Alvorens je aan de slag gaat, is het verstandig om eerst de Instellingen door te nemen.
Elke gebruiker kan voor zichzelf zaken personaliseren. Enkel de beheerder van je kantoor kan wijzigingen maken voor het hele kantoor.

De beheerder van jullie kantoor kan bij Adviezen ook eenmalig de beschrijvingen en adviezen van alle producten aanpassen. Vanaf dan worden deze gepersonaliseerde teksten gebruikt in alle adviesrapporten, alsook in de Bedrijfsscan en Risico- en behoefteanalyse.

Lees in dit artikel hoe je de producten voor rechtspersonen aanpast.

Leest in dit artikel hoe je de producten voor natuurlijke personen aanpast.