De rol van kantoormedewerkers aanpassen

Pas hier de rol (gewone gebruiker / beheerder) van jouw kantoormedewerkers aan of plaats een gebruiker op non-actief.

Instellingen is de plaats om je ervaring met het WeGroup platform te personaliseren. Alvorens je aan de slag gaat, is het verstandig om eerst de Instellingen door te nemen.
Elke gebruiker kan voor zichzelf zaken personaliseren. Enkel de beheerder van je kantoor kan wijzigingen maken voor het hele kantoor.

Bij Medewerkers krijg je als beheerder een overzicht van alle medewerkers van jouw kantoor, hun e-mailadres en de rol die ze hebben (gewone gebruiker / beheerder).

Klik op het edit icoontje naast de medewerker en pas de rol van deze medewerker aan of plaats deze op inactief

Sla nadien de wijzigingen op.