Een hyperlink maken

Hyperlinks zijn ideaal om snel en betrouwbaar te verwijzen naar een campagne(gesprek) of website.

Een hyperlink bestaat uit gekleurde en onderstreepte tekst of een afbeelding waarop geklikt kan worden om een website/bestand te openen of een e-mail te sturen. Door een campagnelink achter een hyperlink te plaatsen, verhoog je de kans dat jouw klant of prospect ook effectief op de link zal klikken. Een lange URL ziet er namelijk minder betrouwbaar uit dan een hyperlink die zorgvuldig gekozen werd door hun makelaar. Je kan de link dus verstoppen achter een woord, knop of afbeelding.

Voorbeeld zonder hyperlink:

Klik op onderstaande link om een offerte op maat aan te vragen:
https://naamvanjouwkantoor.campaigns.louiseforbrokers.be/#/?lang=nl

Voorbeeld met hyperlink:
Klik hier om een offerte op maat aan te vragen.

❗Je kan de hyperlink best verwerken in een tekst die persoonlijk aanvoelt.

Lees hieronder meer over hoe je zo'n hyperlink aanmaakt in outlook en gmail

Kan je de URL van jouw campagne niet terugvinden? Ga naar Campagnes en open de campagne in kwestie. Klik vervolgens op het symbool rechtsonderaan om de link te kopiëren.

Outlook

Stel jouw mail op en kies in welke zin je jouw link wil toevoegen. Hou ook de campagne URL bij de hand en kopieer die vanuit jouw Campagne overzichtpagina. Selecteer het woord of de woorden waarachter je de link wilt plaatsen en klik vervolgens zoals in onderstaand screenshot op het symbool om een link in te voegen. (Of klik bij het tabblad Invoegen bij Koppelingen op Hyperlink.)

In de pop-up die zich opent, kies je vervolgens voor 'Bestaand bestand of webpagina'. Als je de website pas nog bekeken hebt, kun je kijken bij Bekeken pagina’s en daar je keuze maken (selecteren en op OK klikken). Je kunt ook bij Adres de link van jouw campagne of website kopiëren en op OK klikken.

Vervolgens zie je dat het geselecteerde woord nu blauw onderlijnd wordt. Jouw prospecten of klanten kunnen nu simpelweg op dit woord klikken om doorverwezen te worden naar jouw campagne of website.

Gmail

Stel jouw mail op en kies in welke zin je jouw link wil toevoegen. Hou ook de campagne URL bij de hand en kopieer die vanuit jouw Campagne overzichtpagina. Selecteer het woord of de woorden waarachter je de link wilt plaatsen en klik vervolgens zoals in onderstaand screenshot op het symbool om een link in te voegen. In de pop-up die zich opent, plak je vervolgens de link die je achter het geselecteerde woord wenst te plaatsen. Daarna klik je op ok.  Vervolgens zie je dat het geselecteerde woord nu blauw onderlijnd wordt. Jouw prospecten of klanten kunnen nu simpelweg op dit woord klikken om doorverwezen te worden naar jouw campagne of website.