Kan ik onmiddellijk na het verkoopgesprek offertes aan mijn klant voorstellen?

Lees in dit artikel meer over de 2 opties na een verkoopgesprek: doorgaan met of zonder offertes.

Het verkoopgesprek kan zowel met als zonder prijzen doorlopen worden. Nadat alle nodige informatie bekomen is, krijg je twee opties:

Optie 1: Beëindig de flow en bekijk de contactpersoon

Klik op 'Beëindig de flow en bekijk de contactpersoon' en klik daarna op 'Doorgaan'.

Je stopt het verkoopgesprek hier en krijgt een overzicht van deze klant te zien in Mijn portefeuille. Daar kan je onder andere nagaan welke risico-objecten aangemaakt werden. Er worden niet onmiddellijk offertes berekend.

Later kan op elk moment beslist worden alsnog offertes te berekenen, zowel rechtstreeks vanuit Tarificatie als via de knop 'Nieuwe tarificatie' rechtsboven in Mijn portefeuille.

Optie 2: Ga door en begin met het berekenen van offertes

Klik op 'Ga door en begin met het berekenen van offertes' en klik daarna op 'Doorgaan'.

Je gaat onmiddellijk door met het berekenen van offertes en gebruikt daarvoor automatisch de zonet ingevoerde gegevens. Je krijgt een overzicht van de gegenereerde offertes en kan één of meerdere offertes selecteren en genereren. Deze belanden dan in Mijn Portefeuille onder Offertes.