Toegang verlenen aan nieuwe medewerkers en subagenten

Wil je een nieuwe medewerker toevoegen?

Bij Instellingen > Medewerkers krijg je als beheerder een overzicht van alle medewerkers van jouw kantoor, hun e-mailadres en de rol die ze hebben (gewone gebruiker / beheerder).

Om kantoormedewerkers uit te nodigen voor jouw kantoor binnen het platform, klik je op ' + Medewerkers uitnodigen'. Vervolgens kan je de e-mailadressen toevoegen van de gebruikers die je wenst uit te nodigen. De additionele kosten per gebruiker worden achteraf gefactureerd enkel indien je het aantal gebruikers dat in je contract werd opgenomen, overschreden hebt. Je wordt hiervan steeds op de hoogte gebracht.

Lees meer hierover in dit artikel