Waar vind ik mijn tarificatie of offerte terug in V-Connect?

Lees hier waar je geëxporteerde tarificaties of offertes kan terugvinden in V-Connect.

Via Tarificatie bekom je snel tarificaties die je onmiddellijk kan exporteren naar de maatschappijmodule om die daar verder af te werken, of eerst in ons platform kan omvormen tot een offerte om die dan te exporteren en in de maatschappijmodule om te vormen tot een polis.

Klik hier om meer te lezen over deze twee manieren om tarificaties en offertes te exporteren naar de maatschappijmodule.

Om je tarificatie of offerte terug te vinden in V-Connect, heb je de naam van je klant of een extern referentienummer nodig.

Stap 1: Log in op de applicatie van Vivium: V-Connect

Stap 2: Klik rechts bij Direct naar op Overzicht zaken

Stap 3: Zoek je tarificatie of offerte op o.b.v. naam, voornaam, externe referte.

Het externe referentienummer :

Heb je onmiddellijk een tarificatie geëxporteerd of heb je eerst een offerte gegenereerd in ons platform?

• Voor een geëxporteerde tarificatie via de knop Afwerken in V-Connect:

Wanneer je op de knop Afwerken in V-Connect klikt krijg je de bevestiging dat je tarificatie geëxporteerd werd en een referentienummer dat je gemakkelijk kan kopiëren door gebruik te maken van de knop naast het nummer.

Wil je nadien dit nummer opnieuw raadplegen? Ga dan naar Mijn portefeuille , Partijen, Exports om een overzicht te krijgen van je geëxporteerde tarificaties.

• Voor een geëxporteerde offerte:

Bekijk de offerte in kwestie door naar Mijn portefeuille, Offertes te gaan. Klik daar op de naam van de klant voor wie je net een offerte exporteerde.

Naast het logo van Vivium zie je het extern referentienummer dat je moet kopiëren.

Mocht dit nummer niet aanwezig zijn, ga dan na of er links staat dat de offerte reeds geëxporteerd is naar V-Connect en klik op de deze knop mocht dit niet het geval zijn.

Stap 4: Klik op deze tarificatie of offerte

Je vind de informatie die je in ons platform ingaf nu gemakkelijk terug en kan de tarificatie of offerte afwerken, eventueel een extra korting aanvragen en een polis opmaken voor je klant.

🧐 Heb je in jouw WeGroup platform nog geen toegang tot de tarieven van Vivium? Volg dan de stappen in dit artikel om Vivium toe te voegen aan de lijst met jouw partnermaatschappijen.